Internationale vrijheid met één Europese
operator in de cloud

Dankzij ons internationaal uitgebouwde voip netwerk kunnen wij ook onze cloud oplossingen ook aanbieden in het buitenland of bedrijven in België helpen om hun internationaal karakter te versterken. Dat er drastisch kan worden bespaard op uitgaande telefoniekosten door gebruik te maken van voip (voice-over-ip) is nu eerder de norm dan een geheim, maar ook naar inkomende telefonie toe kan voip een enorme meerwaarde bieden voor bedrijven.

Bestel internationale nummers via Intellinet en koppel deze aan uw Sip trunk premium, Smart PBX of Skype for Business waardoor u ook internationale klanten vanuit België kunt bedienen, dit volledig locatie-onafhankelijk.

Of laat uw international nummer(s) gewoonweg doorschakelen naar één of meerdere vaste/mobiele nummers. Hierbij is het mogelijk om apparte routeringen te hanteren volgens bepaalde tijdschema’s, keuzemenu’s te activeren of zelfs een voicemail-2-email in te stellen onze cloud. U hebt een ruime keuze van nieuwe zonenummers uit meer dan 2150 regio’s wereldwijd. In landen met lokale partnerships is een behoud van bestaande nummers ook mogelijk.

Opties

  • Gespreksopname per GB

Let wel, conform de lokale wetgeving moet u in sommige landen beschikken over een lokaal adres in het desbetreffende land of regio, of moeten er bepaalde documenten worden voorgelegd. Geef dus bij uw aanvraag steeds duidelijk volgende gegevens mee:
- land + regio (of gewenste zonenummer)
- bestaand of nieuw nummer
- indien u een vestiging of adres heeft in het desbetreffende land/regio, gelieve dit erbij te vermelden.

Meer weten over onze
diensten?

Onze verkoopsmedewerkers staan klaar om u geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden en samen te zoeken naar een oplossing op maat van uw behoeften.

Klantenservice

Wat kunnen we voor u doen?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 24 uur

Skype gesprek

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00