Koppel jouw succes aan het onze

Wij vinden dat al onze klanten een persoonlijke en directe service verdienen. En dus zetten we maximaal in op lokale aanwezigheid voor onze VOIP-diensten. Dat doen we via hechte partnerschappen met ondernemende resellers die onze filosofie delen.

Het resultaat? Een win-win-win. Onze gezamenlijke klanten krijgen de best mogelijke service en wij kunnen vertrouwen op een lokale partner die door het vuur gaat als het moet. En jij krijgt rugdekking van een krachtige internationale speler. Met forse financiële incentives.

Wat we bieden aan onze partners

Full-service partner

Jouw portfolio is straks net zo groot als de onze. Zo kan jij je klanten optimaal bedienen.

Vaste contactpersoon

Binnen Intellinet heb jij een vaste account manager. Die kent jou en jouw business door en door.

Hoge beloning

We willen graag dat jij het beste geeft voor onze klanten. En dus krijg je daarvoor een mooie marge in ruil.

Value added reseller (VAR)

Wij delen onze successen met jou als partner door het uitbetalen van aantrekkelijke éénmalige en wederkerige commissies op alle verkochten cloud-diensten. Ons partner programma biedt resell-mogelijkheden aan zowel technische als niet-technische profielen.

  • s-VAR:Je bent een verkoper of makelaar van zakelijke telefonie diensten en houdt ervan om nieuwe klanten aan te werven en te onderhouden. Wij begeleiden jou in de opmaak van analyses, prijssimulaties, netwerkonderzoek en offertes. Samen bepalen we de optimale en meest kost-efficiënte oplossingen voor de klant. Jij zorgt voor de verkoop, wij voor de installatie van telefooncentrales in de cloud en dienst naverkoop.
  • i-VAR:Je runt een eigen succesvol ICT-bedrijf, met eigen services zoals netwerkbeheer. En dat blijf je ook doen. Gaat het echter om telecom? Dan kan je jouw klanten de Intellinet-oplossingen met VOIP aanbieden. Je zorgt zelf voor de levering van Intellinet Optimized hardware en de finale implementatie bij de klant. Hierdoor bepaal zelf jouw marges en kan je eveneens beheerscontracten afsluiten met jouw klanten.

Training & certification

Al onze partners worden automatisch lid van de Intellinet Academy. Via dat leerkanaal houden wij je productkennis op peil én kan je je extra verdiepen in de technologieën waar we samen mee werken.

  • Product trainingJe wordt helemaal ondergedompeld in onze diensten en producten zodat je precies weet wat je straks aan je klanten aanbiedt. Deze training is gratis voor alle partners en levert je een exclusief certificaat op: Intellinet-expert.
  • Technische trainingJe leert de technologie door en door kennen. Alle informatie komt van ervaren Intellinet-specialisten.
Vraag nu onze partner brochure aan voor meer info

Meer weten over onze
diensten?

Onze verkoopsmedewerkers staan klaar om u geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden en samen te zoeken naar een oplossing op maat van uw behoeften.

Klantenservice

Wat kunnen we voor u doen?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 24 uur

Skype gesprek

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00